Om nu al naar uit te kijken: de Vlaamse regisseur Guy Cassiers, die eerder de wereld verraste met de toneelversie van A la recherche du temps perdu van Marcel Proust, keert terug naar Nederland voor de regie van de opera The Sleeping Beauty. De voorstelling, nieuw gecomponeerd door de Vlaamse componist Kris Defoort , opent De Rotterdamse Operadagen, die van 22 tot en met 31 mei de Rotterdamse theaters vullen met oude en nieuwe operaproducties. Cassiers is inmiddels een naam op operagebied: hij is ook gevraagd voor de regie van Wagners Ring in de Scala van Milaan, met de wereldberoemde dirigent Daniël Barenboim.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login