De Amerikaanse schrijfster Jane Mayor heeft de J. Anthony Lukas Book Prize voor literaire non-fictie gekregen. Zij dankt de onderscheiding aan haar boek The Dark Side (Doubleday), over de wereldwijde strijd tegen het terrorisme. De Mark Lynton History Prize ging naar Timothy Brook voor Vermeer’s Hat (Bloomsbury Press), de J. Anthony Lukas Work-in-Progress Award naar Judy Pasternak voor haar nog te verschijnen Yellow Dirt: The Betrayal of the Navajos (Free Press). De prijzen zijn toegekend door de Nieman Foundation van Harvard University en de Graduate School of Journalism van Columbia University. Meer informatie:  http://tiny.cc/tyMxa

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login