Onder de titel Nieuw Amsterdam Live in Stanislavski gaat uitgeverij Nieuw Amsterdam elke maand een literair programma organiseren in het nieuwe café-restaurant van de Stadsschouwburg Amsterdam.

Het programma brengt literatuur, horeca en theater bij elkaar. Sneldichter en romanschrijver Nico Dijkshoorn bijt op 7 mei het spits af, van 17:00 tot 18:30. In juni wordt hij gevolgd door Thomas Verbogt en Huub van der Lubbe. In juli gaan vier jonge talenten met elkaar in gesprek: Thomas van Aalten, Elke Geurts, Janneke van der Horst en Thijs de Boer. In augustus trakteren vier dichters de bezoekers van het Ajaxterras op voordrachten uit eigen werk: Pim te Bokkel, Krijn Peter Hesselink, Florence Tonk, Catharina Blaauwendraad.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login