Het was de publiekslieveling van 2008, de voorstelling De Goede Dood, geschreven en geregisseerd door Wannie de Wijn. Deze euthansie’komedie’ gaat aan het begin van het nieuwe seizoen opnieuw op tournee. In zalen van Den Haag tot Almelo, Dronten en Harderwijk zal men opnieuw kunnen gniffelen om de horkerigheid van Huub Stapel en mee kunnen kuchen  met de laatste sigaret van Wilbert Gieske. De voorstelling is een zekere tranentrekker, zo blijkt uit de begeleidende recensiequotes. van onder meer Algemeen Dagblad en Dagblad van het Noorden. Natuurlijk waren er ook  minder enthousiaste reacties: Volkskrantrecensent Hein Janssen vond de boodschap wat goedkoop, en GPD (nu Cultureel Persbureau) – recensent Wijbrand Schaap had een extra betekenislaagje of twee wel op prijs gesteld: http://wijbrandschaap.nl/tekst/content/view/407/39/.

Maar toch: altijd de moeite waard, zo’n stuk over iets wat we allemaal vroeg of laat wel mee zullen gaan maken.
Speellijst: http://www.impresariaatwallis.nl/Default.aspx?id=17797&mid=46247

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login