The Flatlanders: Joe Ely, de Mick Jagger van Texas, Grammy Award genomineerde Jimmie Dale Gilmore en Butch ‘Lubbock or Leave it” Hancock zijn na jaren weer bij elkaar gekomen voor studio opnames. Gingen country songs veelal over een ongelukkige jeugd, verloren liefde, of het belanden in de bak, de nieuwe CD van het trio heeft als thema de huidige crisis. En toch vertolken ze met hun ‘songs for the new depression’ een upbeat gevoel, al was het alleen maar dankzij de Mexicaanse ‘border’ invloeden, het prachtige accordeon spel van Joel Guzman en de slick slide guitar solos van Lloyd Maines (papa van een van de Dixie Chicks) … (Lees verder)

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login