http://www.salto.nl/streamplayer/ondemand_stads.asp?y=09&m=05&d=26&t=1500
Op 26 mei was het raak bij de Clash der Recensenten op Amsterdam FM. Het kunstprogramma op de Amsterdamse zender leverde in plaats van een clash, grenzenloze eenstemmigheid op tussen Robbert van Heuven, Simon van den Berg en Wijbrand Schaap.

Het begon over Ilay den Boers ‘Eet Smakelijk’ en Floris van Delft’s ‘Rechter kan niet’. Maar uiteindelijk waren ze het erover eens dat het festival dit jaar, met alle hoogte- en dieptepunten als geheel eigenlijk een mooie marathonvoorstelling is. En daar mag regisseur Yvonne Franquinet best trots op zijn.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login