Vanuit een zonnige tuin, ergens in Nederland, heeft Clairy Polak, anchor van Nova en voorzitter van de theaterfestivaljury, de selectie voor het komende Theaterfestival TF bekendgemaakt. Onder de tien mooiste voorstellingen van dit seizoen opnieuw een aardige mix van rijp en groen, rijp en rot, en groot en klein. Verwachte selecties waren in ieder geval De 10 Geboden van NTGent en Wunderbaum. Dat Toneelgroep de Appel er met het hervonden zelfvertrouwen ook in zou komen, is logisch, en ook verdiend. Hun voorstelling ‘Ben ik al geboren’ is een must-see.
Verder veel Country en Western, al dan niet in totaal bizarre vorm, zoals bij Heelhuids & Halsoverkop, of onbekend, zoals Compagnie Cecilia’s Vlaamse Bluegrassvoorstelling ‘Broken Circle Breakdown’. Cowboyhoeden mee, dus…

Het festival wordt dit jaar gehouden van 3 t/m 13 september in Amsterdam.
De hele selectie is hier te vinden: http://www.tf.nl/nl/programma-2009/juryselectie-2009.aspx

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login