De bekende Amerikaanse columnist Roger Friedman heeft weer een baan. Vorige maand werd hij ontslagen bij FOX omdat hij een recensie had geschreven van X-Men Origins: Wolverine, terwijl de film nog niet uit was. Sterker nog hij had een illegale kopie van het filmwerk gedownload en schreef daar ook over. Dan kan natuurlijk niet, want downloaden is ongeveer even erg als een blote schouder in Amerika. Gewoon ontkennen dat het bestaat is het beste wapen.

Het iets ruimdenkender kanaal Hollywood Reporter heeft de zondaar nu in dienst genomen. Zijn weblog showbiz411.com is op een nieuwe server ondergebracht. FOX heft echter gemeld nog niet klaar te zijn met Friedman. Het heeft de FBI achter hem aan gestuurd. Wordt vervolgd, dus….

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login