We kwamen Maria Goos tegen in Theater Bellevue in Amsterdam. Ze was gelukkig. Cloaca, haar successtuk uit 2001, trekt uitverkochte zalen in een gerenommeerd theater in Argentinië. Het stuk over vier vrienden die hun vriendschap op de klippen zien lopen door een combinatie van maatschappelijk succes en midlifecrisis gaat bovendien na kerst 2009 nog op tournee door het land van Máxima. En passant meldt ze ook nog dat een speelfilm van haar hand hopelijk nog voor het Nederlands Filmfestival van 2009 klaar is. Nu al om naar uit te kijken: hoofdrollen voor Wim Opbrouck en Viviane de Muynck.
Listen on posterous

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login