Toch leuk, die Zeeuwen. Worden de boeren daar vaak al lastig gevallen door buitenaardsen die cirkels maken in hun kostbare graan, hebben ze er nu iets op gevonden. De Koninklijke Maatschap Wilhelminapolder, het grootste boerenbedrijf van het land, legt de cirkels nu gewoon zelf aan. En dan natuurlijk wel net iets mooier dan die hinderlijke ufo-vliegers met jetlag er meestal van maken. Uit Amerika zijn speciale zaaimachines gehaald die het graan in exacte cirkels kunnen inzaaien, gestuurd door GPS-satellieten.
Dit landart-project zal een hoofdrol spelen in de voorstelling De Storm, die een van de hoofdacts zal worden van het Zeeuws Nazomerfestival, dat dit jaar van 25 augustus t/m 5 september plaatsvindt op locaties in de hele provincie Zeeland.
Nu maar hopen dat het voor die tijd niet echt hard gaat waaien.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login