Het is een enorme installatie: boven veertig kleine hotelkamertjes hangt een spiegel van enorme omvang. De toeschouwer ziet zichzelf als gast in het hotel niet alleen weerspiegeld in het plafond, maar ook in de teksten die hij hoort. Dries Verhoevens meesterlijke installatie ‘U bevindt zich hier’ was legendarisch tijdens de korte speelduur op Festival a/d Werf 2007, maar wordt nu opnieuw opgebouwd in Antwerpen en Salzburg. Om in de geest van de die grote bandenfabrikant te blijven: een voorstelling die de reis waard is.

9 juli t/m 3 augustus 2009 – Zomer van Antwerpen, Antwerpen, België (www.zva.be)
22 augustus t/m 26 augustus 2009 – Salzburger Festspiele, Salzburg, Oostenrijk

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login