Literair tijdschrift Lava reikt opnieuw de Literatuurprijs de Brandende Pen uit aan de schrijver van het beste korte verhaal dat voor 15 september is gestuurd naar redactie@lavaliterair.nl. De redactie van Lava beoogt de belangstelling voor het Nederlandstalige korte verhaal en haar schrijvers te stimuleren.
 
De jury bestaat deze editie uit Parool-recensent Arie Storm, schrijver Mohammed Benzakour, Meulenhoff-redacteur Bart Kraamer, schrijver Martijn Knol en Lava-hoofdredacteur Xavier van Leeuwe. Zij beoordelen niet gepubliceerde verhalen van maximaal 2.000 woorden. De beste inzendingen komen in Lava. De jury maakt de winnaar in februari 2010 bekend tijdens een live uitzending van VPRO De Avonden.
 
Meer informatie op www.lavaliterair.nl

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login