De Cour d’honneur van het Pauselijk Paleis in Avignon was tot de nok toe uitverkocht. Ruim 2000 toeschouwers waren op komen draven voor de eerste voorstelling van Kasimir en Karoline door NTGent en Veenfabriek op het prestigieuze festival van Avignon. Ongeveer 1700 van hen bleven tot het slotapplaus zitten. Bij dat applaus klonk veel boegeroep en zeker de helft van de toeschouwers verliet de zaal direct. De overgeblevenen riepen luid ‘bravo’. Halverwege werd de voorstelling onderbroken door woedende toeschouwers die riepen dat dee voorstelling het festival onwaardig was, en dat ze ‘erop scheten’.  Na afloop sprak verslaggever Wijbrand Schaap met acteur Reinout Bussemaker over de beladen avond.

Listen on posterous

Interviews met componist Ton van der Meer, vertaler Paul Slangen en regisseur Paul Koek volgen morgen.
Lees ook: Het kan: intiem op een vliegbasis.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

2 REACTIES

  1. Wat een belachelijk gedrag voor deze prachtige voorstelling; meesterlijk theaterstuk!

Comments are closed.