In verband met het overlijden van choreografe Pina Bausch vorige week dinsdag presenteert Cinedans op donderdag 9 juli in de Melkweg in Amsterdam het filmprogramma Coffee with Pina van Lee Yanor en A Breath with Pina van Hüseyin Karabey.

De film Coffee with Pina is opgenomen in Parijs en Wuppertal. In Parijs filmde Lee Yanor o.a. de voorstelling  Agua en Bausch zelf in haar favoriete café Mistral. In Wuppertal volgde Yanor de première van Rough Cut (2005), maar vooral ontmoetingen met Bausch in haar studio. A Breath with Pina volgt Bausch en haar gezelschap  tijdens de  totstandkoming van de voorstelling Nefés (2003) in Istanbul.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

9 juli / 18.30 uur / Melkweg Amsterdam / Coffee with Pina & A Breath with Pina.
Inlichtingen:
www.cinedans.nl