Beelden van de nogal natte aanhouding van acteurs in het Amsterdam Fringe Festival, wegens wapenbezit…

Het was natuurlijk een beetje dom: iedereen in het theater weet dat je zelfs voor een alarmpistooltje een vergunning nodig hebt, en al helemaal als je ermee in een auto gaat lopen zwaaien. Aan de andere kant: een dag eerder kreeg de politie een melding van een ontvoering bij Theater Bellevue door iemand met een draculagebit. Als er de volgende dag over iets soortgelijks wordt gebeld, op dezelfde plaats, zou wellicht een bel bij de agenten kunnen gaan rinkelen: zou er misschien een theaterfestival zijn, en moeten we misschien even een surveillance-auto langs sturen om te checken?
Waarschijnlijk heeft het feit dat de limousine in Rotterdam geregistreerd staat, de Amsterdamse politie op een Hoek van Hollands spoor gezet en werkte die communicatie dit keer wel optimaal.
Laten we het houden op naïef enthousiasme van beide partijen, waardoor een potentieel leuke voorstelling op het Amsterdam Fringe festival in een drama voor de beide makers eindigde.
Het getuigeverslag
Het commentaar van Harm Griekspoor

 








Goed verhaal hè? We bieden het je gratis aan. Wil je een donatie doen? Dan kan dat via de blendle-knop onderaan. Of via de Patreon-knop. Nog beter.
(Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.)
Fijn bericht? Gebruik de Blendle knop hierboven voor een kleine donatie. Of bepaal zelf hoe je Redactie een complimentje geeft met Patreon. (heel fijn systeem!)
Deel dit:

Comments are closed.