Door Lies Holtrop

Met de opening van de gelijknamige tentoonstelling in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam werden zaterdag 19 september de genomineerden voor de tweejaarlijkse  Rotterdam Designprijs 2009 bekend gemaakt.

De tien genomineerden zijn:  Atelier NL en Maarten Kolk, Christien Meindertsma, Customr, Damen Shipyards T&W Designteam, Gorilla, Jair Straschnow & Gitte Nygaard, Koninklijke Tichelaar Makkum, studio Joost Grootens, Studio Makkink & Bey en Studio Wieki Somers.

Het werk van de genomineerden wordt tot 10 januari 2010 in het museum tentoongesteld. Een internationale jury zal de komende maanden bepalen wie de vakprijs van 15.000 euro op 20 november wint Bezoekers van de tentoonstelling en de website kunnen op hun stem uitbrengen voor de publieksprijs.www.designprijs.nl
Meer informatie: www.boijmans.nl en www.designprijs.nl

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login