Listen on posterous

Hij was ooit de lieveling van de Nederlandse cultuurraden, maar was zo succesvol dat hij volgens de subsidiegevers best op eigen benen kon staan. Merlijn Twaalfhoven, componist van megaproducties in de Amsterdam Arena, doet het nu helemaal zelf. En dus voor het gemak maar in Jeruzalem.  De stad die door de Arabische wereld is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad 2009 zag de feestelijkheden afgelast worden doordat Israël de statement niet zag zitten. Nu organiseert Twaalfhoven een serie concerten en vertelvoorstellingen in huiskamers van gewone inwoners van Jeruzalem. In het geheim. Dat wel. We interviewden hem via skype.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Meer info: http://dagboekalquds.blogspot.com/