The Barbican Theatre

 De Romeinse Tragedies van Toneelgroep Amsterdam zijn in het hart van Shakespeare’s land aangekomen. Vanavond begint een driedaagse reeks van het zes uur durende stuk in het Londense theater The Barbican. Het gaat spannend worden in de Britse hoofdstad, want niet alleen speelt Toneelgroep Amsterdam deze hermontage van drie van Shakesepeares stukken in het land waar de bard heilig en onaantastbaar is, ze moeten het ook nog eens aan nieuwe omstandigheden aanpassen.

Acteur Hans Kesting, die in deze marathonvoorstelling een van de hoofdrollen speelt, zal zijn werk vanuit een rolstoel moeten doen. Vorige week brak de acteur in Amsterdam zijn voet tijdens een scène waarin hij met collega Hugo Koolschijn in zijn armen een katheder betreedt. Deze zware blessure weerhoudt hem er niet van om zijn debuut in The Barbican toch door te laten gaan. Vanavond gaat Marcus Antonius dus op rolletjes.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Comments are closed.