Ze blijven het stug ‘Toneelgroep’ noemen, zonder Amsterdam erbij, maar wat zou dat. De internationale succesproductie Romeinse Tragedies van Toneelgroep Amsterdam heeft ook in The Independent een vijfsterrenrecensie gekregen.  En dat is toch heel wat voor een nogal rigoureuze bewerking van de Britse patroonheilige William Shakespeare.  De recensent van The Independent is niet alleen lovend over de productie en de bewerking van Tom Kleijn, maar roemt vooral het acteerniveau.

Many of the techniques were familiar in modern production. But the overall scope of this wonderful project was impressive because of the acting quality of Toneelgroep. It made you want to go straight on to Amsterdam and catch the rest of their repertoire.

 

Hans Kesting in rolstoel blijkt eveneens een gouden greep. Die zullen ze er nu vast in houden.
Lees de recensie.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login