Inhoud en foto: Wijbrand Schaap
Zo kan het dus opeens gebeuren dat je naar een voorstelling gaat, die geen voorstelling is, omdat die ook een beetje je voorstellingsvermogen te boven gaat. Dat is wat er gebeurt wanneer een kunstenaar zich mag uitleven met Virtual Reality-technieken die nu nog voorbehouden zijn aan game-ontwikkelaars en Nobelprijswinnaars in spe. Je moet er stevig voor in je schoenen staan. En we dachten dus er maar eens een andere manier van recenseren mee uit te proberen.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

At your own risk: Line Up on Prezi

3 REACTIES

  1. leuk experiment!mijn eigen alternatieve recensie:je wil wel in je beeld bewegenmaar met de taal van nachtmerriesslaat zij je ogen stuk in starenje weet dat jouw coma geen ziekte ismaar angst die als een mist verdichtom zelf te moeten doen en denkenzonder dieptezicht of veiligheiddie in een hoek van jouw computer hangtop je neerkijkt als een vrouwje kan wel codes typen voor applaus je kar naar ander oorden sturenmaar je blijft jezelf onder maskersvan koud bedrog en wreed gelachom je zwakte en je falenje poging om haar toch te zienin het onbestemde dwalenvan ooit, wie weet nog en misschien

Comments are closed.