Het moest er van komen, en waarom dus niet in Engeland? Shakespeare in tweets. Zaterdag was de presentatie, en de komende tijd gaat het zich verder ontwikkelen: een tragische liefdesgeschiedenis die helemaal via twitter te volgen is. Voor kenners van het werk van de 16e eeuwse toneelschrijver zal het drama van @julietcap16 en de nog niet gesignaleerde Romeo verdacht veel lijken op dat klassieke liefesdrama Romeo en Julia, maar dan anders: ‘Just sat in the gym cafe & there’s a new receptionist who I’m definitely introducing myself to. She looks filthy – yes mate!’

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Tip voor het volgen van het drama: er bestaat een twitterlist aan van alle karakters.

Enhanced by Zemanta