TF, Het theaterfestival van Nederland en Vlaanderen, had twee jury’s die sinds juni vorig jaar heel veel theater zijn gaan zien: een professionele jury van journalisten en andere kenners, en een wijkjury bestaande uit vrouwen van verschillende culturele pluimage die onder begeleiding van Adelheid Roosen een stoomcursus theater voor beginners kregen. Maar waar zijn de internetters? Gaan jullie wel eens? Of weet je niet wat dat is? Theater? Laat het ons weten, en zo komen we hopelijk tot een alternatieve lijst.
NB: er blijkt iets mis met de eigen invulvraag. Je kunt daar wel wat invullen, maar de vele mensen die inmiddels hebben aangegeven iets anders veel mooier te vinden, kunnen hun keuze niet terugvinden, en wij ook niet. Kortom. Maak hiervoor gebruik van de commentaarfunctie op deze blog. De polls blijven open tot op het festival, dus alle tijd.

1 REACTIE

  1. En dan nog toevoegen aan de selectie, de minstens zo mooie voorstelling; Dans je de hele nacht met mij, Boogaerdt&vdSchoot, Theaterfestival Boulevard 2009

Comments are closed.