Het is nog maar een voorbereiding van een proef die we in september gaan doen met Theaterfestival TF, maar we zijn al best trots op de eerste resultaten. De Dodo leeft. Om de tanende belangstelling in de bestaande media voor de kunsten een beetje te compenseren, zetten we een online festivaldagkrant op met steun van het Holland Festival en TF. We brengen eigen nieuws, kijken zo nodig in de vuilniszakken van de directie en gaan met de meewerkende organisatie de uitdaging aan om volslagen onafhankelijk te opereren. Het publiek heeft immers recht op zulke informatie. Naast al het gebruikelijke pr-geweld.

In toenemende mate gaan we ook eigen voorverhalen en achtergrondproducties leveren, video integreren, dat soort dingen. Allemaal in ontwikkeling, om een volledig CrossMediale toekomst tegemoet te kunnen gaan.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Tot die tijd:

Check www.dedodo.nl.
Check www.twitter.com/de_dodo

En volg ons.