Je zou denken dat we alle dansshows wel hebben gehad. Maar er komt een nieuw programma dat de zaterdagavond gaat bepalen: , Dance, Dance. Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren vijf danskoppels waaronder Humberto Tan met zijn dochter en Sylvana Simons met haar neef.

[Tweet “Je zou denken dat we alle dansshows wel hebben gehad.”]

In 2012 waren er plannen voor Holland Gotta Dance, in 2013 voor Dance or No Dance (een concept van Reinout Oerlemans en Justin Bieber) en nu komt er dus Dance, Dance, Dance. Mocht je missen waar het over gaat: het gaat over dans.  Maar je weet meteen op welke doelgroep het programma zich richt. Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL, is alvast enthousiast. ‘Met dit programma zetten we een nieuwe stap in het zaterdagavondamusement van RTL 4.’ (Bron: Mediacourant)

Duidelijker kan het niet: dans is amusement.

Timor Steffens
Timor Steffens

Dans is cashen.

Er is natuurlijk een nieuw format. Vijf danskoppels moeten beroemde dansscènes nadoen. En is gezorgd voor de kwalitatieve inbreng: dat is Timor Steffens, een /danser die met Madonna en Michael Jackson werkte. Al bij al zullen de dansers maandenlang aan de bak moeten. Dance, Dance, Dance start najaar 2015. De deelnemers zijn: Humberto Tan met dochter, Pip Pellens met vriend, Euvgenia Parkhina met partner, Sylvana Simons met neef en Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:
[Tweet “Je vraagt je af waarom mensen als Humberto Tan zich hiervoor lenen.”]

Je vraagt je af waarom mensen als Humberto Tan zich hiervoor lenen. Maar het kan een verklaring zijn waarom hij zou stoppen met RTL Late Night. Hoe dan ook, we hoeven nooit meer te mopperen dat dans niet genoeg aandacht krijgt. En misschien wordt het wel een hele oorspronkelijke en aanstekelijke show.

Foto bovenaan:
Scene uit Strictly Ballroom/ The Daily Telegraph
Scroll naar top