Live meekijken in het vanaf je telefoon? En er direct op reageren? Ja, dat kan. Met de nieuwe app Periscope filmen we vanavond korte indrukken bij  dat La Dame aux Camélias brengt. De indrukken we live en je kunt direct laten weten wat je ervan vindt.

Wat wil je nog meer in dit digitale tijdperk? We hadden al om direct te reageren en Instagram of Snapchat om foto’s te delen. Nu kun je met Periscope dus overal filmen en live streamen. Kijkers kunnen hartjes versturen en berichtjes direct zichtbaar in de plaatsen. Interactief en ideaal.

Het lijkt wel een reclame. Maar probeer het eens uit. Kun je vanavond een primeur zien: van Het nota bene. We filmen niet de voorstelling zelf, maar wel indrukken vooraf, publieksreacties en backstage.

Ga naar www.periscope.tv voor de app. Volg Cultuurpers of Danspubliek, of hou @cultuurpers en @danspubliek via Twitter in de gaten wanneer we live gaan.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Update

Donderdag 16 april is live gefilmd en gestreamd. Bekijk hier het verslag.

periscope
periscope

Kijk voor tips en uitleg

 

Foto bovenaan:
Het Nationale Ballet - La Dame aux Camelias - foto Angela Sterling 0493
(foto bovenaan: Angela Sterling)
Scroll naar top