Live meekijken in het theater vanaf je telefoon? En er direct op reageren? Ja, dat kan. Met de nieuwe app Periscope filmen we vanavond korte indrukken bij Het Nationale Ballet dat La Dame aux Camélias brengt. De indrukken streamen we live en je kunt direct laten weten wat je ervan vindt.

Wat wil je nog meer in dit digitale tijdperk? We hadden al Twitter om direct te reageren en Instagram of Snapchat om foto’s te delen. Nu kun je met Periscope dus overal filmen en live streamen. Kijkers kunnen hartjes versturen en berichtjes direct zichtbaar in de film plaatsen. Interactief en ideaal.

Het lijkt wel een reclame. Maar probeer het eens uit. Kun je vanavond een primeur zien: van Het Nationale Ballet nota bene. We filmen niet de voorstelling zelf, maar wel indrukken vooraf, publieksreacties en backstage.

Ga naar www.periscope.tv voor de app. Volg Cultuurpers of Danspubliek, of hou @cultuurpers en @danspubliek via Twitter in de gaten wanneer we live gaan.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Update

Donderdag 16 april is live gefilmd en gestreamd. Bekijk hier het verslag.

periscope
periscope

Kijk voor tips en uitleg

 

(foto bovenaan: Angela Sterling)