Meteen naar de inhoud

BOSCH PARADE 2022 GAAT DOOR

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.
Bosch Parade 2022 gaat door! Na de in 2021 eerst door de corona-epidemie verschoven en daarna afgelaste editie, zal van 16 t/m 19 juni ’22 alsnog de kleurrijke stoet kunstwerken over de Dommel varen.
Voor deze negende editie lieten de kunstenaars zich inspireren door het thema ‘Verleiding’, dat zo meesterlijk in beeld werd gebracht door grote inspiratiebron Jheronimus Bosch.
Nagenoeg alle kunstwerken van Bosch Parade 2022 zijn inmiddels bekend; er wordt nu met man en macht, in ateliers en werkplaatsen wereldwijd, gewerkt aan de verwezenlijking van negentien drijvende, dobberende en wadende creaties die op allerlei eigenzinnige manieren de verleiding weerspiegelen – ze zijn zichtbaar op onze website. Daar zijn binnenkort ook kaarten te bestellen voor de speciale zitplaatsen langs de route.
Op woensdag 23 maart (20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur) worden de kunstwerken voor Bosch 2022 gepresenteerd en toegelicht tijdens een Bosch Parade Café in Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade. Bovendien worden dan de eerste contouren van de Tuin der Lusten onthuld. Het Bosch Parade Café is vrij toegankelijk; aanmelden kan door een bericht te sturen naar community@boschparade.nl.
Tuin der Lusten
Nieuw onderdeel van Bosch Parade is de Tuin der Lusten, een broedplaats aan de Citadel waar de kunstenaars vanaf 26 mei werken aan hun objecten en waar Atelier van Lieshout een verzameling indrukwekkende werken exposeert. De Tuin der Lusten is t/m 15 juni vrij toegankelijk voor bezoekers, er zijn horecavoorzieningen en elke Paradedag (16 t/m 19 juni) wordt er beëindigd met een wervelende slotmanifestatie.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands