Meteen naar de inhoud

November Music 2023 presenteert FAQ Festival van 2 t/m 4 november 2023

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

FAQ Festival voor Elektronische Muziek maakt voor de derde keer op rij deel uit van November Music. FAQ laat van 2 t/m 4 november wederom een breed palet aan elektronische klanken horen met dit jaar een focus op de avontuurlijke Japanse muziekscene. November Music 2023 vindt plaats van 1 t/m 12 november op diverse locaties in ’s-Hertogenbosch.

Sinds de oprichting in 2010 zoekt FAQ Festival de grenzen op van de elektronische muziek met geluidskunst, elektro-akoestische optredens, dj-sets en performances. Sinds 2021 hebben FAQ Festival en November Music de krachten gebundeld.

Tijdens de 2023 editie van FAQ zijn er concerten en performances van Nik Void & Klara Lewis, Mark Fell & Rian Treanor en Pak Yan Lau. Daarnaast is er een Japanse focus met optredens van Tomoko Sauvage, Manisdron, YPY, Tot Onyx en Asuna. Ook de spectaculaire Japanse band GOAT treedt op met hun bezwerende, trance ritmes. Van geluidskunstenaar Stef Veldhuis zijn er installaties die deel uit maken van zijn What Worlds Make Stories.

Met twee soloconcerten geven Thomas Ankersmit en Floris Vanhoof hun eigen kijk op ’50 years Serge Modulars’. FAQ sluit af met een Clubnight met dj-sets van Mad Miran, Iris Rijskamp & Hekkla en Annabel & Rosa. ‘Dit jaar hebben we een focus op de Japanse acts waar interessante ontwikkelingen plaats vinden met veel elementen uit de geluids- en performancekunst’, aldus Rikkert Brok, curator van FAQ Festival.

Over November Music

November Music is het festival voor alle avontuurlijke muziekliefhebbers. Ieder jaar brengt het de meest eigenzinnige en vooruitstrevende makers en muzikanten uit de hele wereld samen. Niet met de stroom mee of ertegenin, maar met nieuwe, eigen stromen. Juist door al die verschillende geluiden een plek te geven laat November Music een persoonlijk en eigen verhaal horen, net zoals de makers dat zelf doen.

Ervaar modern gecomponeerde muziek, jazz, wereldmuziek, muziektheater, pop, installaties en genres die je zelf nog niet voor mogelijk hield. November Music creëert ontmoetingen en daagt makers uit in het diepe te springen.

Per 2021 maakt November Music onderdeel uit van de landelijke culturele basisinfrastructuur, de zogenaamde BIS. Kijk voor meer informatie op www.novembermusic.net.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands