Meteen naar de inhoud

Beste jaar ooit voor Theater Kikker

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Utrecht – Afgelopen jaar (2023) was een geweldig jaar voor Theater Kikker. Niet eerder ontving het Utrechtse theater aan de Ganzenmarkt zoveel bezoekers als in 2023. In een jaar waarin veel Nederlandse podia nog zoekende waren om hun publiek terug te vinden na de Corona-periode, is dit extra bijzonder. Het bezoekersaantal groeide in 2023 met ruim 21% ten opzichte van 2019; het laatste jaar dat de culturele sector geen beperkingen door COVID ondervond.

Toekomstbestendig theater

Theater Kikker vierde eind 2022 haar 50-jarig bestaan. Een feestelijke periode waarin werd teruggekeken naar de mooie en spraakmakende voorstellingen die het theater in 50 jaar heeft laten zien. Het 50-jarig bestaan werd ook een moment om vooruit te kijken en met het hele team de visie en strategie aan te passen aan de huidige tijd en de ontwikkelingen in de stad met haar bewoners. Met nieuwe programma’s in het theater én op locatie, een nieuwe open huisstijl en een overzichtelijke en toegankelijke website wordt nu een grotere groep mensen bereikt. Ook kreeg de foyer onlangs een make-over; een fijne plek om met een drankje na te praten over de voorstellingen.

“Het inspireert me; leert me veel over mezelf, anderen en de wereld; het ontspant me; ik word er erg gelukkig van!” – bezoekersreactie

Unieke functie in Utrecht

Theater Kikker heeft een uitgesproken profiel. Het vlakkevloertheater heeft een unieke functie in Utrecht als podium voor de presentatie van experiment, ontwikkeling en groei. Op het programma staan geen mainstream producties, maar de onderstroom en de vernieuwende (in)stroom in het theaterlandschap. Theater, dans, performance en jeugdtheater over maatschappelijke onderwerpen waarin je jezelf kan herkennen of juist nieuwe dingen kan ontdekken over de wereld om je heen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands