Na het ‘redden’ van het Limburgs Symfonie-Orkest en het veiligstellen van een budget voor de opera moest de opnieuw op verkenning naar de grenzen van het eigen opportunisme. De al eerder uiteengevallen fractie was namelijk fel tegen het veiligstellen van de unieke particuliere kunstcollectie van Kasteel Wijlre, omdat deze verzameling van wereldvermaarde kunstwerken niet begrepen zou worden door gewone Limburgers. En nu heeft dus het CDA de Limburgse oppositie aan een meerderheid geholpen die voor het aankopen van kasteel en is. Terwijl ze in juni bij de coalitieonderhandelingen nog hadden gezegd daar tegen te zijn.

Maar zo is het . De PVV staat nu voor de keuze de als derwisjen draaiende partij uit de coalitie te stoten, of uitvoering te geven aan een meerderheidsbesluit.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Enfin. Weinig fris allemaal, en u kunt in de Limburgse pers de onverkwikkelingen volgen, maar de PVV zou er trots op kunnen zijn dat de unieke collectie niet naar een villa in Bahrein is verkocht, en nog gewoon in staat. Waar Hank en Inzjrid er gewoon van kunnen genieten.

Foto bovenaan:
Enhanced by Zemanta
Scroll naar top