Meteen naar de inhoud

‘Denk goed na over de toekomst’ – Raad voor Cultuur komt met het overbodigste advies in jaren. 

Op maandag 14 september kwam de Raad voor Cultuur, precies aan het einde van de werkdag, met een advies aan de minister van cultuur, Ingrid van Engelshoven. Dat was een kleine 20 uur voor het uitspreken van de Troonrede en het aanbieden van de Miljoenennota. Dat is het soort van timing dat ik vroeger als huiswerkschuw tuig hanteerde op mijn middelbare school. Laat, maar niet te laat, en je hebt in ieder geval aan de verplichtingen voldaan.

‘De sector staat samen met het ministerie van OCW én ...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wijbrand Schaap

Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Voor ik dat deed was ik (sinds 1996) kunstverslaggever voor onder meer Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad en GPD. Daarvoor deed ik van alles. Studeren enzo. Theater maken. Inspraakavonden notuleren. In een bandje spelen. Ik schreef - en schrijf ook voor specialistische bladen als TM, Boekman, Ons Erfdeel en De Vogelvrije Fietser. Ik help je met schrijven als je het heel lief vraagt. Ik ben getrouwd met Suzanne Brink en heb een kat die Edje heet, een pup die Fonzie heet en een hond die genoemd is naar Rufus Wainwright.Bekijk alle berichten van deze auteur