Betekent een Nederlandse film automatisch een Amsterdamse productie? Bruist de rest van het land dan niet van het talent? Dat was zo ongeveer het vertrekpunt van De regio's aan zet, een presentaties op de conferentie van het Nederlands Film Festival. Diversiteit is tegenwoordig een veelgebruikt trefwoord in de filmindustrie. Vaak gaat het dan over vrouwen, mensen van kleur of genderzaken. Maar zullen we het nu ook eens over geoneutraliteit hebben? Kauwt u maar eens goed op dat nieuwe woord,

V...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Scroll naar top