Skip to content

After the End

THIS IS A PRESS RELEASE

Cultural organisations with a small or large membership can place their press releases on our site without restriction. Participate too? Become a member, as an institution.

Een voorstelling van Marmoucha met het dynamische duo van De Varkensfabriek, Mohammed Azaay en Karim El Guennouni.

In een wereld van schaduwen en contrasten staan Christiaan en Ali, elk gekleurd door hun eigen overtuigingen, lijnrecht tegenover elkaar. Hun levenservaringen en omstandigheden hebben hun standpunten en gedragingen gevormd.

Theatermakers Mohammed Azaay en Karim El Guennouni nemen op een verfrissend uitgesproken en entertainende wijze stelling tegen de verharding en polarisatie in onze huidige maatschappij. Vanuit een soort hiernamaals keren Christiaan en Ali terug naar de periode waarin ze ieder afzonderlijk van elkaar zijn ontspoord en geradicaliseerd. Zullen ze ontdekken dat hun paden meer verweven zijn dan ze dachten?

“De anderen zijn in wezen precies wat we nodig hebben om onszelf te leren kennen”
Jean-Paul Sartre, 1965

Mohammed Azaay en Karim El Guennouni, beiden bekend van De Varkensfabriek, bundelen opnieuw hun krachten voor hun vierde gezamenlijke voorstelling.
Dit energieke duo, geprezen om hun snelle en vlijmscherpe speelstijl, belooft flitsende dialogen, dromerige beschouwende monologen en absurdistische plotwendingen die het publiek zullen boeien en verrassen. Met hun unieke benadering en artistieke flair beloven ze een onvergetelijke theaterbeleving te creëren. Na het Einde is een bizarre, tot nadenken stemmende en bij vlagen hilarische voorstelling met maatschappijkritische, humoristische en filosofische aspecten. Het is een interdisciplinaire muziektheatervoorstelling waarbij theater, muziek, geluid en videobeelden geïntegreerd zijn.

Binnen de producties van Marmoucha ligt de focus op een eigentijdse interpretatie van de rijke culturele muziektradities uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. Na het Einde belooft een smeltkroes van diverse muzikale stijlen.[

Tags:

one of our members

Members of Culture Press co-own our cooperative for a small monthly or annual fee, and may also contribute content to the site when appropriate. For members with an institutional membership, we offer the possibility of posting their press releases unabridged. Also want to become a member? You can. Please visit this pageView Author posts

Private Membership (month)
5 / Maand
For natural persons and self-employed persons.
No annoying banners
A special newsletter
Own mastodon account
Access to our archives
Small Membership (month)
18 / Maand
For cultural institutions with a turnover/subsidy of less than €250,000 per year
No annoying banners
A premium newsletter
All our podcasts
Your own Mastodon account
Access to archives
Posting press releases yourself
Extra attention in news coverage
Large Membership (month)
36 / Maand
For cultural institutions with a turnover/subsidy of more than €250,000 per year.
No annoying banners
A special newsletter
Your own Mastodon account
Access to archives
Share press releases with our audience
Extra attention in news coverage
Premium Newsletter (substack)
5 trial subscriptions
All our podcasts

Payments are made via iDeal, Paypal, Credit Card, Bancontact or Direct Debit. If you prefer to pay manually, based on an invoice in advance, we charge a 10€ administration fee

*Only for annual membership or after 12 monthly payments

en_GBEnglish (UK)