Meteen naar de inhoud

Landelijke DOX Club audities: wij gaan voor talent!

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

In juni 2023 zijn de jaarlijkse DOX audities voor jongeren van 16 – 26 jaar die zich als performer verder willen ontwikkelen op het gebied van dans, theater, muziek, film en/of spoken word? Bij de DOX Club kan je een seizoen lang onderzoeken, creëren en leren met diverse makers van dit moment. Of je nu een vooropleiding hebt afgerond of het allemaal zelf hebt uitgevogeld: bij DOX Club draait het om verbinding, ontwikkeling en talent! Ben jij DOX? Auditanten kunnen zich aanmelden t/m 19 mei 2023.

Video trailer DOX Club

Talentontwikkeling

Selfmade kunstenaar, doorstromer of voorbereidend op het werkveld, het kan allemaal. Middels drie rondes, gaan wij op zoek naar nieuwe performerstalenten voor het leertraject DOX Club. DOX maakt de weg vrij voor jonge talenten met toffe ideeën, discipline en een grote passie voor kunst. Binnen de DOX Club kunnen DOX’ers creatief meedenken met makers en werken we cross-disciplinair, met diverse (sub)culturen. Deelname aan de DOX Club is gratis!

Makers 23/24

Choreograaf Anne Suurendonk, Choreograaf Justin de Jager & componist Andreas Tegnander, performance-kunstenaars Lodewijk van Dijk & Didi Kreike van club-collectief R3LN4CHT en Gary Gravenbeek & Ali Zanad.

Video onthulling makers

Programma

Het jaar is opgedeeld in twee blokken: september t/m december & januari t/m juni. In elk blok zijn er nieuwe clubtrajecten. Voor DOX’ers die auditie willen doen bij een kunstvakopleiding organiseren we speciale trainingen. Gedurende het leertraject word je persoonlijk gecoacht door twee mentoren.

Details

vr 19 mei deadline inschrijven
za 3, zo 4 juni 1e auditieronde
za 10, zo 11 juni 2e auditieronde
za 17, zo 18 juni 3e auditieronde

Ik wil meer informatie

Wie is DOX?

DOX is hét huis voor makers en jonge performers uit verschillende (sub)culturen. Cross-overs tussen theater en dans zijn bij ons favoriet met spoken word hiphop als inspiratiebronnen. We werken samen in research- en leertrajecten, maar ook in producties en educatieprojecten die een jong publiek bereiken.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands