Meteen naar de inhoud

IFFR-directeur Bero Beyer: ‘Om de wereld te begrijpen zijn meerdere zienswijzen nodig.’

Met ruim 400 films (lang en kort) is het International Film Festival Rotterdam (IFFR) dat woensdag van start gaat weer even overdadig als altijd. Het is maar een arbitraire greep uit het aanbod dat wordt gesymboliseerd door het nieuwe toverbal-achtige logo. De overbekende tijger heeft dit jaar de vorm van een veelkleurige planeet gekregen.

Naast de gortdroge humor en scherpe observaties van openingsfilm Lemon ook de horror van het vleselijke coming-of-age-visioen Raw en de verfrissende or...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur