Skip to content

Nice, right? With our help, you reach culture lovers, decision-makers, and more.

A ingezonden mededeling brengt je als organisatie in direct contact met alle lezers van Cultuurpers[ref]Stand april 2017: 5900 op facebook, 16.130 op twitter, 2000 in de mail, 26.000/maand op de website.[/ref]. Net als een gewoon bericht komt je boodschap mee in de nieuwsstroom, en nieuwsbrieven. Ook wordt hij gedeeld op facebook en brengen we je daar in contact met elke specifieke doelgroep die je maar kunt wensen. Op twitter komt je bericht vier keer langs in één week[ref]Een bericht wordt standaard direct gedeeld op onze Facebookpagina, op Linkedin, op Twitter en Google Plus. Daarnaast verschijnt het in de nieuwsbrief voor de relevante doelgroep.[/ref].

How does it work?

1: You provide your own text.

Die mag zo lang zijn als je nodig hebt. Kun je je boodschap in 200 woorden kwijt: geen probleem. Wil je een traktaat van 6000 woorden delen: het staat je vrij.[ref]Enige beperking is dat we geen politieke boodschappen verspreiden, en dat je je verder natuurlijk een beetje aan de fatsoensnormen houdt. Dus geen oproepen tot geweld, geen illegale zaken aanbieden, dat soort dingen. De beoordeling gebeurt door de directie.[/ref]

2: You provide a nice image.

Omdat een plaatje meer zegt dan duizend woorden, en beeld een grote rol speelt bij het trekken van aandacht, kun je hier veel aandacht aan besteden. Zorg er wel voor dat je de fotograaf betaald hebt, dan wel zeker weet dat hij of zijn toestemming heeft gegeven voor het gebruik van dat beeld in je campagne[ref]Mocht het Cultureel Persbureau achteraf een claim ontvangen van de fotograaf wegens niet verleende toestemming, zullen we die aan je doorsturen.[/ref].

3: You send it to the editor

Vergeet niet al je gegevens erbij te zetten, en eventuele extra wensen. We nemen voor plaatsing sowieso nog contact met je op over je opdracht.

4: We post your message

Plaatsing van een ingezonden mededeling geldt voor 1 week[ref]We plaatsen de tekst na ontvangst van de betaling op de factuur, tenzij anders afgesproken.[/ref]. Wil je meer, overleggen we.

Other wishes?

See hier voor meer mogelijkheden.

Get in touch!

Advertising sales department

Private Membership (month)
5€ / Maand
For natural persons and self-employed persons.
No annoying banners
A special newsletter
Own mastodon account
Access to our archives
Small Membership (month)
18€ / Maand
For cultural institutions with a turnover/subsidy of less than €250,000 per year
No annoying banners
A premium newsletter
All our podcasts
Your own Mastodon account
Access to archives
Posting press releases yourself
Extra attention in news coverage
Large Membership (month)
36€ / Maand
For cultural institutions with a turnover/subsidy of more than €250,000 per year.
No annoying banners
A special newsletter
Your own Mastodon account
Access to archives
Share press releases with our audience
Extra attention in news coverage
Premium Newsletter (substack)
5 trial subscriptions
All our podcasts

Payments are made via iDeal, Paypal, Credit Card, Bancontact or Direct Debit. If you prefer to pay manually, based on an invoice in advance, we charge a 10€ administration fee

*Only for annual membership or after 12 monthly payments

en_GBEnglish (UK)