Aller au contenu

La vente de billets Theatre Festival Boulevard a commencé aujourd'hui

CECI EST UN COMMUNIQUÉ DE PRESSE

Les organisations culturelles ayant un petit ou un grand nombre de membres peuvent placer leurs communiqués de presse sur notre site sans restriction. Participer aussi ? Deviens membre, en tant qu'institution.

Vorige week kondigde Theaterfestival Boulevard de eerste voorstellingen aan evenals het thema ‘Hack the horizon’. Vandaag start om 12.00 uur de online kaartverkoop voor een groot deel van de programmering. Het programma is nog in ontwikkeling en wordt de komende weken via de online kanalen bekendgemaakt. Liefhebbers kunnen vanaf nu kaarten kopen voor onder andere Jan Martens/GRIP, Nastaran Razawi Khorasani, BERLIN, Circus Ronaldo en Alexandra Broeder. Dit jaar zijn voor het eerst ook kaarten voor voorstellingen op het festivalhart vooraf in de verkoop. Met voorstellingen van onder andere Theater Artemis, Woodman/Joke Emmers, Donna Chittick en Club Gewalt.

Les billets sont en vente à l'adresse suivante www.festivalboulevard.nl. Tijdens het festival is het ook mogelijk om ter plekke kaarten te kopen. Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen is het gehele festival georganiseerd op 1,5 meter. Hierdoor zijn er minder kaarten beschikbaar dan normaal. De Vrienden van Boulevard konden deze week in de voorverkoop al tickets bemachtigen. ‘De zaak Shell’ van Anoek Nuyens & Rebekka de Wit, ‘Born to manifest’ van Josephn Toonga, ‘Murakami’ van Ikarai gepresenteerd door November Music, ‘BALSAM’ van Laika / Zefiro Torna, en ‘Lady Chatterly’s Lover’ van De Warme Winkel/Florian Myjer konden rekenen op de meeste belangstelling van de Vrienden van de Boulevard.

L'espace

Voor het programma in 2021 zoekt het festival nog meer de stad op dan voorgaande jaren, met voorstellingen op unieke (buiten)locaties in en rondom het centrum, een nieuw, ruim opgezet festivalhart in het Zuiderpark in ‘s-Hertogenbosch met grote theatertenten, horeca, gratis programmering én een langere festivalperiode van donderdag 5 t/m zondag 22 augustus 2021.

Hack the horizon

Onder het motto Hack the horizon nodigt het festival dit jaar uit om na te denken over de toekomst en de houdbaarheidsdatum van diepgewortelde opvattingen. Theatermakers zijn daar onmisbaar in. Zij verbinden en wijzen op ongebaande wegen. Ze verknopen droom en moed. Daarom nodigt Boulevard haar publiek dit jaar uit zichzelf aan de hand van de makers opnieuw te leren verhouden. Tot de natuur en het klimaat. Tot onze herkomst, zorg en gezondheid. Tot elkaar. Omdat een nieuwe periode niet zonder een nieuwe blik kan.

Bossche zomer

Evenals vorig jaar maakt het festival deel uit van de Bossche Zomer: een initiatief waarin twee maanden lang ruimte wordt gegeven aan ondernemers, instellingen en bezoekers om (met de RIVM-maatregelen als voorwaarde) op innovatieve en creatieve wijze samen te komen op bekende én nieuwe plekken.

un de nos membres

Les membres de Culture Press sont copropriétaires de notre coopérative moyennant une petite cotisation mensuelle ou annuelle, et peuvent également contribuer au contenu du site le cas échéant. Pour les membres institutionnels, nous offrons la possibilité de publier leurs communiqués de presse en version intégrale. Tu veux aussi devenir membre ? Tu peux le faire. Rends-toi sur le site cette pageVoir les messages de l'auteur

Adhésion privée (mois)
5 / Maand
Pour les personnes physiques et les travailleurs indépendants.
Pas de bannières gênantes
Une lettre d'information spéciale
Propre compte mastodonte
Accès à nos archives
Petite adhésion (mois)
18 / Maand
Pour les institutions culturelles dont le chiffre d'affaires/subvention est inférieur à 250 000 € par an.
Pas de bannières gênantes
Un bulletin d'information premium
Tous nos podcasts
Ton propre compte Mastodon
Accès aux archives
Publie toi-même des communiqués de presse
Une attention particulière dans la couverture médiatique
Adhésion importante (mois)
36 / Maand
Pour les institutions culturelles dont le chiffre d'affaires/subvention est supérieur à 250 000 € par an.
Pas de bannières gênantes
Une lettre d'information spéciale
Ton propre compte Mastodon
Accès aux archives
Partager les communiqués de presse avec notre public
Une attention particulière dans la couverture médiatique
Bulletin d'information Premium (substack)
5 abonnements d'essai
Tous nos podcasts

Les paiements sont effectués via iDeal, Paypal, carte de crédit, Bancontact ou prélèvement automatique. Si tu préfères payer manuellement, sur la base d'une facture établie à l'avance, nous facturons des frais administratifs de 10€

*Uniquement pour l'adhésion annuelle ou après 12 paiements mensuels

fr_FRFrançais