Vorige week kondigde Theaterfestival Boulevard de eerste voorstellingen aan evenals het thema ‘Hack the horizon’. Vandaag start om 12.00 uur de online kaartverkoop voor een groot deel van de programmering. Het programma is nog in ontwikkeling en wordt de komende weken via de online kanalen bekendgemaakt. Liefhebbers kunnen vanaf nu kaarten kopen voor onder andere Jan Martens/GRIP, Nastaran Razawi Khorasani, BERLIN, Circus Ronaldo en Alexandra Broeder. Dit jaar zijn voor het eerst ook kaarten voor voorstellingen op het festivalhart vooraf in de verkoop. Met voorstellingen van onder andere Theater Artemis, Woodman/Joke Emmers, Donna Chittick en Club Gewalt.

Tickets zijn te koop via www.festivalboulevard.nl. Tijdens het festival is het ook mogelijk om ter plekke kaarten te kopen. Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen is het gehele festival georganiseerd op 1,5 meter. Hierdoor zijn er minder kaarten beschikbaar dan normaal. De Vrienden van Boulevard konden deze week in de voorverkoop al tickets bemachtigen. ‘De zaak Shell’ van Anoek Nuyens & Rebekka de Wit, ‘Born to manifest’ van Josephn Toonga, ‘Murakami’ van Ikarai gepresenteerd door November Music, ‘BALSAM’ van Laika / Zefiro Torna, en ‘Lady Chatterly’s Lover’ van De Warme Winkel/Florian Myjer konden rekenen op de meeste belangstelling van de Vrienden van de Boulevard.

Ruimte

Voor het programma in 2021 zoekt het festival nog meer de stad op dan voorgaande jaren, met voorstellingen op unieke (buiten)locaties in en rondom het centrum, een nieuw, ruim opgezet festivalhart in het Zuiderpark in ‘s-Hertogenbosch met grote theatertenten, horeca, gratis programmering én een langere festivalperiode van donderdag 5 t/m zondag 22 augustus 2021.

Voor je verder leest...

Steeds meer mensen en instellingen zijn lid. Omdat ze onafhankelijke cultuurjournalistiek belangrijk vinden.
Word ook lid, kijk hier:

Hack the horizon

Onder het motto Hack the horizon nodigt het festival dit jaar uit om na te denken over de toekomst en de houdbaarheidsdatum van diepgewortelde opvattingen. Theatermakers zijn daar onmisbaar in. Zij verbinden en wijzen op ongebaande wegen. Ze verknopen droom en moed. Daarom nodigt Boulevard haar publiek dit jaar uit zichzelf aan de hand van de makers opnieuw te leren verhouden. Tot de natuur en het klimaat. Tot onze herkomst, zorg en gezondheid. Tot elkaar. Omdat een nieuwe periode niet zonder een nieuwe blik kan.

Bossche zomer

Evenals vorig jaar maakt het festival deel uit van de Bossche Zomer: een initiatief waarin twee maanden lang ruimte wordt gegeven aan ondernemers, instellingen en bezoekers om (met de RIVM-maatregelen als voorwaarde) op innovatieve en creatieve wijze samen te komen op bekende én nieuwe plekken.

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Persberichten van leden met een ‘bijzonder’ lidmaatschap worden onverkort doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word BIJZONDER lid!

Foto bovenaan:
Campagnebeeld Theaterfestival Boulevard 2021 liggend def artwork Jeroen Allart. ontwerp: Karin Jonkers
Scroll naar top