Vorige week kondigde de eerste voorstellingen aan evenals het thea ‘Hack the horizon’. Vandaag start o 12.00 uur de kaart voor een groot deel van de prograering. Het prograa is nog in ontwikkeling en wordt de koende weken via de kanalen bekendgeaakt. Liefhebbers kunnen vanaf nu kaarten kopen voor onder andere Jan artens/, Nastaran Razawi Khorasani, BERLIN, Circus Ronaldo en . Dit jaar zijn voor het eerst ook kaarten voor voorstellingen op het hart vooraf in de . et voorstellingen van onder andere Arteis, Woodan/Joke Eers, Donna Chittick en Club Gewalt.

Tickets zijn te koop via www.festivalboulevard.nl

Ruite

Voor het prograa in 2021 zoekt het nog eer de stad op dan voorgaande jaren, et voorstellingen op unieke (buiten)locaties in en rondo het centru, een nieuw, rui opgezet hart in het Zuiderpark in ‘s-Hertogenbosch et grote tenten, horeca, gratis prograering én een langere periode van donderdag 5 t/ zondag 22 augustus 2021.

Hack the horizon

Onder het otto Hack the horizon nodigt het dit jaar uit o na te denken over de toekost en de houdbaarheidsdatu van diepgewortelde opvattingen. akers zijn daar onisbaar in. Zij verbinden en wijzen op ongebaande wegen. Ze verknopen droo en oed. Daaro nodigt haar dit jaar uit zichzelf aan de hand van de akers opnieuw te leren verhouden. Tot de natuur en het kliaat. Tot onze herkost, zorg en gezondheid. Tot elkaar. Odat een nieuwe periode niet zonder een nieuwe blik kan.

Bossche zoer

Evenals vorig jaar aakt het deel uit van de Bossche Zoer: een initiatief waarin twee aanden lang ruite wordt gegeven aan onderneers, instellingen en bezoekers o (et de RIV-aatregelen als voorwaarde) op innovatieve en creatieve wijze saen te koen op bekende én nieuwe plekken.

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Persberichten van leden met een ‘bijzonder’ lidmaatschap worden onverkort doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word BIJZONDER lid!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top