Samenwerken

Alles op deze site is gericht op leesbaarheid,  bedieningsgemak en snelheid. Bij goed weer laadt de site nu in 1,5 seconde, en daarmee behoren we tot de top van het internet. Daarnaast hebben we een berg volgers op twitter, hordes vrienden op facebook en een snel groeiende aanhang op YouTube en Instagram. Hoe kun je bij ons adverteren?

Journalistieke aandacht

Wij krijgen ongeveer 200 persberichten per dag, van tentoonstellingen, films, boeken, platen en podiumvoorstellingen. Onze journalisten maken daaruit altijd zelf een keuze.

Wil je dat een stuk voor iedere bezoeker leesbaar is, zonder allerlei verzoeken om donaties en lidmaatschappen, kun je bijdragen in de kosten. Voor een bedrag dat we per keer overeenkomen zorgen wij dat een auteur aan het werk gaat, en werk produceert dat recht doet aan ieders opvatting over goede cultuurjournalistiek en fair practice. Deze optie is zeer geschikt voor onze verslaggeving van festivals en langlopende projecten. Je krijgt aandacht van serieuze journalisten en krijgt een goed, waar en soms dus misschien wel een keer pijnlijk verhaal terug. Plus iets moois voor het archief.

Advertorial

Je kunt natuurlijk ook een advertentie laten maken in de vorm van een bericht. Je hebt dan zeggenschap over de inhoud. We zetten er dan duidelijk bij dat het een advertorial is.

Banner

Eigenlijk houden we niet van banners. We laten ze dan ook niet zien aan onze ingelogde leden. Maar als je ze toch wilt, kan dat. Alle mogelijkheden staan open: zowel in verhalen, als in zijbalken, als bovenaan. Neem contact op over speciale wensen. We plaatsen echter geen tracking cookies. Wilt u  toch weten hoe vaak een banner is getoond, kunnen we u daarvan de gegevens geven.

Adverteren in de nieuwsstroom

Je kunt advertentieberichtruimte krijgen in de gewone nieuwsstroom van Cultuurpers (tienduizenden bezoekers per maand). Het bericht ziet eruit als een gewoon bericht, met alleen de toevoeging ‘Advertentie’ in de kop. Je zorgt zelf voor een goede tekst en een aansprekend beeld, waarvoor je uiteraard de fotograaf apart hebt betaald. We checken natuurlijk ook nog of je bericht in overeenstemming is met de geldende wetten en de fatsoensnormen die we zelf hanteren. Meestal gaat dat goed.

Je bericht behandelen we voor een vaste prijs een week lang net zo als onze gewone berichten, behalve dat het niet achter onze betaalmuur staat: we delen het op sociale media (4 (re)tweets naar 16.000 volgers, 6000 vrienden op facebook, ons netwerk op linkedin), en het gaat mee in de nieuwsbrieven. Je kunt die ‘advertentie’ ook weer zelf met je eigen sociale-medianetwerk delen. Recente voorbeelden: Kijk hier.

Kosda?

Onze tarieven zijn volledig afhankelijk van uw wensen wat betreft formaat, frequentie en duur van uw campagne. Neem daarom contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek: 0202044536 of 06-24624898 of mail