Meteen naar de inhoud

We zijn er alle dagen bij op De Internationale Keuze. Met tekst. Met video. Met nieuws en recensies

Morgen begint De Internationale Keuze van De Rotterdamse Schouwburg. Een festival dat al jaren in september opmerkelijk theater uit de hele wereld presenteert in de schouwburg van de Maasstad. Behalve dit jaar dan, want de ‘kist van quist’ wordt verbouwd en dat duurt nog eventjes. Niet iets met Amsterdamse metrobouwers, maar of de officiële heropening op 2 oktober 2010 wordt gehaald, is nog even de vraag. Tot die tijd op locatie, en in Rotterdam betekent dat vrijwel altijd spannende plekken: een opengewerkte flat in Pendrecht, een desolaat havengebouw bij de Keileweg, waar de voormalige afwerkplek is volgebouwd met iets voor Doe-het-zelvers, en een loods van de marine.

Alles bereikbaar per bus, fiets en metro, dat dan weer wel. En wij van De Dodo zijn erbij. Na iedere première confronteren we onze recensenten Anneriek de Jong, Margriet Prinssen, Maarten Baanders, Jowi Schmitz, Hans van Dam, Leo Bankersen en Wijbrand Schaap met een maker, danser of speler voor een kort gesprek op video. De volgende ochtend staat de recensie online. En we volgen wat er verder gebeurt, samen met de mannen en vrouwen van stichting Beeldrecensies.

Volg ons, en je blijft bij. Van 10 september t/m 3 oktober 2010.

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
KLein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen