Morgen begint van De Rotterdamse Schouwburg. Een festival dat al jaren in september opmerkelijk theater uit de hele wereld presenteert in de schouwburg van de Maasstad. Behalve dit jaar dan, want de ‘kist van quist’ wordt verbouwd en dat duurt nog eventjes. Niet iets met Amsterdamse metrobouwers, maar of de officiële heropening op 2 oktober 2010 wordt gehaald, is nog even de vraag. Tot die tijd op locatie, en in betekent dat vrijwel altijd spannende plekken: een opengewerkte flat in Pendrecht, een desolaat havengebouw bij de Keileweg, waar de voormalige afwerkplek is volgebouwd met iets voor Doe-het-zelvers, en een loods van de marine.

Alles bereikbaar per bus, fiets en metro, dat dan weer wel. En wij van zijn erbij. Na iedere première confronteren we onze recensenten Anneriek de Jong, Margriet Prinssen, Maarten Baanders, Jowi Schmitz, Hans van Dam, Leo Bankersen en Wijbrand Schaap met een maker, danser of speler voor een kort gesprek op . De volgende ochtend staat de recensie . En we volgen wat er verder gebeurt, samen met de mannen en van stichting Beeldrecensies.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Volg ons, en je blijft bij. Van 10 september t/m 3 oktober 2010.

Foto bovenaan:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top