Meteen naar de inhoud

Help! Vind de Lost Painters Vouwfiets!

In de categorie kunstroof is dit de laagste vorm: een oude vouwfiets stelen voor de deur van een dure kunstbeurs. Pak dan dat overbodige navigatiesysteem uit die Porsche Cayenne, het Guccitasje dat achteloos op de balie is neergezet, of schuif die driedubbelverzekerde, met diamant ingelegde iPhone van dat koffietafeltje onder je krant en geniet buiten verder van je geweten.

Maar niet de fiets van Lost Painters.

De fiets die hem altijd begeleidde op zijn reizen naar galeries, vernissages, openingen en beurzen, waar die fiets ook maar kan komen al dan niet met hulp van trein en bus. Heel Europa heeft hem gezien, en op alle reportages op de site van Lost Painters is hij wel ergens te vinden.

Nu dus niet meer. Meegenomen door iemand die zich waarschijnlijk het apekool schrikt als hij merkt dat die kekke mountainbike in tweeën breekt als je aan dat ene knopje zit. Omdat het een vermomde vouwfiets is.

Kortom.

We rekenen er niet op dat de Brusselse lener in kwestie tot onze doelgroep behoort, of die van onze partner Lost Painters. Maar misschien ziet u die rare mountainbike ergens liggen. In twee stukken. Of… Nu ja.

Zonder fiets kan Niek niet op reportage. Kan hij niet geïnspireerd worden. Niek heeft zijn bankrekening opengesteld.

http://www.lost-painters.nl/rip/

5 reacties op “Help! Vind de Lost Painters Vouwfiets!”

Reacties zijn gesloten.

Wijbrand Schaap

Cultuurjournalist sinds 1996. Werkte als toneelrecensent, columnist en verslaggever voor Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad, Parool en regionale kranten via de Geassocieerde Pers Diensten. Interviews voor TheaterMaker, Theaterkrant Magazine, Ons Erfdeel, Boekman. Podcastmaker, experimenteert graag met nieuwe media. Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Levenspartner van Suzanne Brink huisgenoot van Edje, Fonzie en Rufus. Zoek en vind mij op Mastodon.Bekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
KLein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen