Meteen naar de inhoud

Kaartverkoop Theaterfestival Boulevard vandaag gestart

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Vorige week kondigde Theaterfestival Boulevard de eerste voorstellingen aan evenals het thema ‘Hack the horizon’. Vandaag start om 12.00 uur de online kaartverkoop voor een groot deel van de programmering. Het programma is nog in ontwikkeling en wordt de komende weken via de online kanalen bekendgemaakt. Liefhebbers kunnen vanaf nu kaarten kopen voor onder andere Jan Martens/GRIP, Nastaran Razawi Khorasani, BERLIN, Circus Ronaldo en Alexandra Broeder. Dit jaar zijn voor het eerst ook kaarten voor voorstellingen op het festivalhart vooraf in de verkoop. Met voorstellingen van onder andere Theater Artemis, Woodman/Joke Emmers, Donna Chittick en Club Gewalt.

Tickets zijn te koop via www.festivalboulevard.nl. Tijdens het festival is het ook mogelijk om ter plekke kaarten te kopen. Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen is het gehele festival georganiseerd op 1,5 meter. Hierdoor zijn er minder kaarten beschikbaar dan normaal. De Vrienden van Boulevard konden deze week in de voorverkoop al tickets bemachtigen. ‘De zaak Shell’ van Anoek Nuyens & Rebekka de Wit, ‘Born to manifest’ van Josephn Toonga, ‘Murakami’ van Ikarai gepresenteerd door November Music, ‘BALSAM’ van Laika / Zefiro Torna, en ‘Lady Chatterly’s Lover’ van De Warme Winkel/Florian Myjer konden rekenen op de meeste belangstelling van de Vrienden van de Boulevard.

Ruimte

Voor het programma in 2021 zoekt het festival nog meer de stad op dan voorgaande jaren, met voorstellingen op unieke (buiten)locaties in en rondom het centrum, een nieuw, ruim opgezet festivalhart in het Zuiderpark in ‘s-Hertogenbosch met grote theatertenten, horeca, gratis programmering én een langere festivalperiode van donderdag 5 t/m zondag 22 augustus 2021.

Hack the horizon

Onder het motto Hack the horizon nodigt het festival dit jaar uit om na te denken over de toekomst en de houdbaarheidsdatum van diepgewortelde opvattingen. Theatermakers zijn daar onmisbaar in. Zij verbinden en wijzen op ongebaande wegen. Ze verknopen droom en moed. Daarom nodigt Boulevard haar publiek dit jaar uit zichzelf aan de hand van de makers opnieuw te leren verhouden. Tot de natuur en het klimaat. Tot onze herkomst, zorg en gezondheid. Tot elkaar. Omdat een nieuwe periode niet zonder een nieuwe blik kan.

Bossche zomer

Evenals vorig jaar maakt het festival deel uit van de Bossche Zomer: een initiatief waarin twee maanden lang ruimte wordt gegeven aan ondernemers, instellingen en bezoekers om (met de RIVM-maatregelen als voorwaarde) op innovatieve en creatieve wijze samen te komen op bekende én nieuwe plekken.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands