Meteen naar de inhoud

Wilbert Mutsaers benoemd als lid van de Raad voor Cultuur

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Mutsaers studeerde Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen en was tot voor kort Head of Music bij Spotify Benelux. Daarvoor was hij onder meer CEO bij Mojo Concerts en zendermanager bij publieke radiostations NPO 3FM en NPO FUNX. In die periode organiseerde hij diverse edities van de Rode Kruis inzamelingsactie ‘3FM Serious Request’. Verder was hij Creative Director bij Universal Music Nederland en Sony Music Benelux. Sinds kort is hij aan de slag bij muziekagentschap Agents After All.

Mutsaers was de afgelopen jaren lid van Raden van Toezicht van omroep BNNVARA en het Metropole Orkest en voorzitter van de Stichting Edisons Pop. Ook is hij jurylid voor diverse popprijzen en medeoprichter en eerste voorzitter van de Popcoalitie. Daarnaast zet Wilbert zich graag in voor het culturele leven en erfgoed, onder ander als lid van de Raad van Advies van het historische forteiland Pampus. Zo nu en dan schrijft Wilbert over cultuur, muziek en media.

Wilbert Mutsaers over zijn benoeming: “Nederland is gebaat bij een sterke en verbindende culturele sector. Daar draag ik graag aan bij samen met de andere raadsleden. In het bijzonder kunnen de media op mijn aandacht rekenen.”

Mutsaers heeft laten weten dat hij voorafgaande aan zijn toetreding tot de Raad voor Cultuur aftreedt als lid van de Raad van Toezicht van BNNVARA en het Metropole Orkest. Ook legt hij het jurylidmaatschap van verschillende popprijzen neer, alsmede zijn lidmaatschap van de Popcoalitie.

De Raad voor Cultuur bestaat verder uit de volgende leden: Kristel Baele (voorzitter), Stef Avezaat, Deirdre Carasso, Nancy Jouwe, John Olivieira-Siere, Edo Righini en Ellen Schindler.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
KLein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands