Meteen naar de inhoud

We hebben ebooks in de aanbieding

Een website is leuk, maar vaak minder geschikt voor rustig lezen. En hoewel onze mobiele thema’s inmiddels goed lijken te werken, is  het vaak nog en heel geklik en gezoek voor je de boel een beetje vlot achter elkaar kunt lezen.

Daar hebben we nu wat op gevonden: ebooks. Een handige manier om allerlei samenhangende artikelen te kunnen lezen: op je e-reader of je tablet-computer.

Piece de resistance in onze nieuwe e-bookwinkel is ‘Rutteleaks‘: hierin hebben we alle artikelen gebundeld die in 2011 over de soms bizarre wendingen in het kunstbeleid gingen. Van soms hilarische optredens van wethouders tot lange relazen van uit de hand lopende beschavingsdemonstraties. En natuurlijk die berichten waarin we aantoonden dat ze in Den Haag soms wel heel erg creatief met de waarheid omgingen. Dit boek bieden we als enhanced epub-download aan tegen betaling van 2,99€, of zoveel meer als u ervoor over heeft.

Gratis hebben we 2 ebooks in de aanbieding die we samenstelden uit onze festivaldagkranten. We werken daar imnmers een paar keer per jaar hard aan op dedodo.nl, en wellicht is het leuk, zo dachten we, om het resultaat daarvan eens rustig na te lezen.

U kunt de festivaldagkranten hier vinden:

Writers Unlimited 2012

Holland Festiival 2011

De komende maanden zullen meer eboeken verschijnen, soms als geheel originele productie, soms in samenwerkuing met andere partijen. Houd onze winkel dus in de gaten!

De boeken verschijnen in het ‘open’ .epub-formaat, dat op de meeste ereaders goed te lezen is. Mocht u liever andere formaten ontvangen, kunt u ons dat laten weten. Proberen wij voor andere versies te zorgen.

 

 

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur