Op 28 februari presenteert Pierre Audi in de stadsschouwburg het programma van het Holland Festival 2012. Wij zullen dat festival, net als in 2010 en 2011, op de voet volgen met onze online festivaldagkrant op www.dedodo.nl.  Die dagkrant heeft inmiddels zijn bestaanrecht bewezen, nu steeds meer festivals met het Cultureel Persbureau willen samenwerken aan dit unieke initiatief.

Aan de ‘product-range’ van De Dodo hebben nu ook het ebook toegevoegd. Zo kunt u achteraf nalezen waar het allemaal om begonnen was, op dat festival: de recensies van de voorstellingen, de nieuwtjes, de reportages. Ter voorbereiding op het nieuwe festivaljaar.

Gratis. Op voorwaarde dat u zich voor onze nieuwsbrief aanmeldt. Iets wat u natuurlijk weer ongedaan kunt maken, maar dat zouden we jammer vinden.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login
[wp_eStore_free_download_ajax:product_id:3:end]