Op 28 februari presenteert in de stadsschouwburg het programma van het 2012. Wij zullen dat , net als in 2010 en 2011, op de voet volgen met onze festivaldagkrant op www.dedodo.nl.  Die dagkrant heeft inmiddels zijn bestaanrecht bewezen, nu steeds meer met het Cultureel Persbureau willen samenwerken aan dit unieke initiatief.

Aan de ‘product-range’ van hebben nu ook het ebook toegevoegd. Zo kunt u achteraf nalezen waar het allemaal om begonnen was, op dat festival: de recensies van de voorstellingen, de nieuwtjes, de reportages. Ter voorbereiding op het nieuwe festivaljaar.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Gratis. Op voorwaarde dat u zich voor onze nieuwsbrief aanmeldt. Iets wat u natuurlijk weer ongedaan kunt maken, maar dat zouden we jammer vinden.

Foto bovenaan:
[wp_eStore_free_download_ajax:product_id:3:end]
Scroll naar top