Het waren mooie dagen, de vier dagen dat we verslag deden van Writers Unlimited (v/h ) in Den Haag. We zagen een nieuwe zelfbewuste generatie schrijvers uit Afrika, maakten debatten mee en speelden – in de foyer van het Haagse a/h Spui – voor VJ tijdens de salsadansles. Daniël Bertina en Wijbrand Schaap deden hun best om zoveel mogelijk van de sfeer te pakken te krijgen. We blogden livem, en dat was te zien op een groot scherm in de foyer. Een mooie live-ervaring en precies waarvoor ooit bedoeld was.

Aan de ‘product-range’ van De Dodo hebben nu ook het ebook toegevoegd. Zo kunt u achteraf nalezen waar het allemaal om begonnen was, op dat : de recensies van de voorstellingen, de nieuwtjes, de reportages.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Gratis. Op voorwaarde dat u zich voor onze nieuwsbrief aanmeldt. Iets wat u natuurlijk weer ongedaan kunt maken, maar dat zouden we jammer vinden.

Foto bovenaan:
[wp_eStore_free_download_ajax:product_id:2:end]
Scroll naar top