Het waren mooie dagen, de vier dagen dat we verslag deden van Writers Unlimited (v/h Winternachten) in Den Haag. We zagen een nieuwe zelfbewuste generatie schrijvers uit Afrika, maakten debatten mee en speelden – in de foyer van het Haagse Theater a/h Spui – voor VJ tijdens de salsadansles. Daniël Bertina en Wijbrand Schaap deden hun best om zoveel mogelijk van de sfeer te pakken te krijgen. We blogden livem, en dat was te zien op een groot scherm in de foyer. Een mooie live-ervaring en precies waarvoor De Dodo ooit bedoeld was.

Aan de ‘product-range’ van De Dodo hebben nu ook het ebook toegevoegd. Zo kunt u achteraf nalezen waar het allemaal om begonnen was, op dat festival: de recensies van de voorstellingen, de nieuwtjes, de reportages.

Gratis. Op voorwaarde dat u zich voor onze nieuwsbrief aanmeldt. Iets wat u natuurlijk weer ongedaan kunt maken, maar dat zouden we jammer vinden.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login
[wp_eStore_free_download_ajax:product_id:2:end]