Ivo van Hove is de beste theaterregisseur van Amerika. De Nationale Opera haalde pas nog een Oscar voor de International Opera of the Year en nu heeft Carmien Michels, de Nederlandse kampioen Poetry Slam, de derde trede van het erepodium op de WK Poetry Slam bereikt. En dat in het jaar waarin gedoodverfde Girowinnaars de sneeuw in vallen, autocoureurs op weg naar een ereplaats uit de bocht vliegen en het Naderlands Voetbalelftal zelfs niet in staat blijkt een oefenpotje te winnen.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Misschien moeten wat meer mensen dan alleen de hardcore liefhebbers eens gaan beseffen dat we hier verdomd mooie kunstenaars hebben. Zelfs als, of misschien wel juist omdat, we die uit het buitenland halen (2x Vlaanderen, 1x Libanon).

Foto bovenaan:
2015.03.27-29-SLAMons-Maison-follie-copyright-Christian-Ducarreau-17
Scroll naar top