Skip to content

Theatre Kikker, for your necessary dose of drama

THIS IS A PRESS RELEASE

Cultural organisations with a small or large membership can place their press releases on our site without restriction. Participate too? Become a member, as an institution.

Kaartverkoop voor seizoen ’24/’25 van start

Op donderdag 13 juni om 12:00 uur start Theater Kikker de kaartverkoop voor theaterseizoen 24/25. Met meer dan 130 verschillende voorstellingen zit er voor iedereen iets bij. Laat je verwonderen en overdonderen door toneel, moderne dans, jeugdtheater, storytelling, performance en hiphop. Theater Kikker staat het hele jaar voor je klaar met je noodzakelijke dosis drama.

‘Theater Kikker is toch dat jeugdtheater?’ Niets is minder waar. Theater Kikker heeft programma voor iedereen. Beleef nieuwe of juist herkenbare verhalen over bijvoorbeeld klimaat, gender en identiteit en de rol van technologie in onze samenleving. Er zijn fantasievolle voorstellingen van talentvolle jonge makers en ijzersterk werk van bekende namen.

Drie tips om je op weg te helpen

Tip 1: Festival Kikker Kiest – di 10 t/m do 19 september

Zoals de titel al doet vermoeden, kiest Theater Kikker de beste voorstellingen van het afgelopen seizoen en stopt die overzichtelijk samen in één festival. Van 10 t/m 19 september zie je grote hits en kleine pareltjes. Met o.a. Perec van de Poezieboys,  Who’s afraid of Oscar Wilde van Compagnie Red, Yellow & Blue en Myrte Siebinga zoekt een kamer van De Warme Winkel. Voorstellingen die je gezien wilt hebben.

Tip 2: JAH! van Dalton Jansen – do 3 en vr 4 oktober

Choreograaf Dalton Jansen inspireert zijn nieuwe voorstelling JAH! op het verhaal van zijn eigen vader door wie hij, vanuit het gedachtengoed van de Rastafari werd opgevoed. Een persoonlijke performance over vaderschap, gelijke rechten en stereotypering.

Tip 3: Blauwe Lucht van de Theatertroep – do 28 t/m za 30 november

Iedereen heeft die toeristische zucht naar ‘authentieke ervaringen’ en wil naar die ene plek waar nog niemand is geweest. Maar zodra de eerste toeristen zich op deze plekken begeven, is het hek van de dam. De Theatertroep maakt hierover een daverende zanderige slapstick-komedie. 

Meer inspiratie vind je op theaterkikker.nl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

one of our members

Members of Culture Press co-own our cooperative for a small monthly or annual fee, and may also contribute content to the site when appropriate. For members with an institutional membership, we offer the possibility of posting their press releases unabridged. Also want to become a member? You can. Please visit this pageView Author posts

Small Membership
175 / 12 Maanden
Especially for organisations with a turnover or grant of less than 250,000 per year.
No annoying banners
A premium newsletter
5 trial newsletter subscriptions
All our podcasts
Have your say on our policies
Insight into finances
Exclusive archives
Posting press releases yourself
Own mastodon account on our instance
Cultural Membership
360 / Jaar
For cultural organisations
No annoying banners
A premium newsletter
10 trial newsletter subscriptions
All our podcasts
Participate
Insight into finances
Exclusive archives
Posting press releases yourself
Own mastodon account on our instance
Collaboration
Private Membership
50 / Jaar
For natural persons and self-employed persons.
No annoying banners
A premium newsletter
All our podcasts
Have your say on our policies
Insight into finances
Exclusive archives
Own mastodon account on our instance
en_GBEnglish (UK)