Meteen naar de inhoud

Majesteit, gebruik hashtag #hf10 vanavond, plz!

Beatrix twittert niet, zo liet ze de wereld weten in haar kersttoespraak van 2009. Jammer, want we hadden erg graag de inside info gehad van Huis ten Bosch gebracht door onze Majesteit die vanavond het Holland Festival opent. Het zou zo leuk zijn als we  wisten wat haar echt bezighield in Carré, bij de zwoele klanken van Amal Maher’s ode aan Oum Kalthoum. Net als het @upc en @NS_hispeed geholpen heeft om aardig gevonden te worden, zou het voor onze Bea een kleine overwinning betekenen in de publicitaire malaise waarin het Huis van oranje zich momenteel bevindt.

Zolang de Oranjes nog volharden in hun oude communicatietechnieken, staat het voor de rest echter vrij om wel te twitteren. Voor iedereen vanavond en de komende maand: voorzie je tweets van de hashag #hf10 en je zult niet vergeten worden. Foto’s zijn ook enorm welkom.

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
KLein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen