Plakfolie op etalages Bijenkorf tijdens festival

 Zoals ieder jaar presenteert het Holland Festival voorproefjes en teasers van producties in de etalage van De Bijenkorf, op de hoek van Dam en Damrak. Dit jaar zal dat niet anders zijn. Of toch wel?

In de mail het volgende berichtje van De Bijenkorf aan het Holland Festival:

Hai xxxx,

Wij krijgen net door van de gemeente dat de boor voor de NZ-lijn vanaf donderdag aanstaande onder de Bijenkorf door gaat. Er is afgesproken dat de etalage met plakfolie worden afgeplakt. Dit om, als de etalages sneuvelen, het publiek te beschermen. Dit traject duurt drie weken en start bij de beursingang. Waarschijnlijk hebben jullie er geen last van en is de hoeketalage gewoon goed zichtbaar, maar het kan dus zijn dat de laatste dag de hoeketalage ook wordt afgeplakt. Dit heeft als effect dat de zichtbaarheid iets minder wordt. Ik verwacht niet dat jullie er last van hebben, maar ik wil het wel gemeld hebben.

Groetjes,

XXXXX

 

Het effect zal waarschijnlijk dat van een zonnebril zijn. Zeker als ze de etalage ook van binnen uit gaan beplakken, om de artiesten aan de binnenkant te beschermen tegen glassscherven. Voor de mensen die NZ-lijn-grappen willen maken over roze brillen staan de comments open.

Reblog this post [with Zemanta]

Foto bovenaan:
Zoals ieder jaar presenteert het Holland Festival voorproefjes en teasers van producties in de etalage van De Bijenkorf, op de hoek van Dam en Damrak. Dit jaar zal dat niet anders zijn. Of toch wel? In de mail het volgende berichtje van De Bijenkorf aan het Holland Festival: